Pagan tent

Wilt u graag oefenen met kamperen, of houdt u van luxe maar van de sfeer van kamperen. Dan zijn onze Pagan tenten geschikt voor u. De Pagan tent is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. 
 
We hebben voor u vijf pagan tenten verspreid over het kampeer terrein, u staat gezellig naast de andere gasten die zelf een caravan, camper of tent meegenomen hebben. Ideaal als u met uw vrienden of familie wilt gaan kamperen maar zelf geen kampeermiddel heeft. 
 
U kunt uw vakantie bij ons zo luxe maken als u zelf wilt. Van alleen huur van een tent tot aan volledig verzorgde vakantie met ontbijt, lunch en diner. U kunt de tarieven van de pagan tent terug vinden bij tarieven of onderaan deze pagina in een formulier wat u kunt downloaden. 

 
Inrichting
De tent is vijf bij vijf meter en volledig ingericht. Bij binnenkomst vindt u aan uw linker zijde een keukenblok, met al het nodige serviesgoed, pannen, tweepits-gasstel, afzuigkap, waterkoker, koffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. Tegenover de keuken is een gezellig zitje gecreeërd voor uw gezin.
 
U heeft uw eigen sanitair met toilet, wastafel en douche. Uw sanitair is natuurlijk verzorgd van gratis warm water en toiletpapier. Lekker douchen in uw eigen badkamer!

De tent bestaat uit twee aparte slaapcabines, met echte bedden, drie losse een-persoons bedden en één stappelbed en een kledingkast waar u, uw kleding kunt opbergen. Het beddengoed is niet inbegrepen. Het is echter mogelijk om een laken/deken pakket te huren

Er is ook een elektrische kachel in de tent aanwezig.
 
 
Extra zorg
Heeft u een lichamelijke beperking en wilt u toch graag kamperen? Dit is mogelijk bij ons. De tenten zijn geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. U heeft alles binnen hand bereik, er is de mogelijkheid dat uw zorg geleverd wordt op de camping. Wij zorgen er graag voor dat u een onvergetelijke vakantie heeft.