Arrangementen

Actief & Culinair: Boeren tappas, wijnproeverij, rondleiding en fietstocht

U start bij De Mastworp waar u de fietsen ophaalt en uitleg krijgt over de mooiste route door De Maashorst. Na een mooie fietstocht door Natuurgebied De Maashorst komt u aan op wijngaard De Kreitsberg om ontspannen te genieten van een rondleiding door de wijngaard met een wijn proeverij en een boerentappas in met (h)eerlijke streekproducten.
 

Wijnproeverijen & Rondleidingen

Na ontvangt verzorgen wij een rondleiding door de wijngaard, waar u uitleg krijgt over de aanleg van de wijngaard, het onderhoud en natuurlijk wijn maken. Kom heerlijk ontspannen en genieten u bent welkom. Onze wijnkelder is aanbouw.


Ezelwandelingen

Wandelen met een ezel die uw bagage draagt en waar kinderen tot 40 kilo op kunnen zitten. Wij hebben verschillende prachtige wandelroutes.
 

Boer zoekt knecht

Wij zijn op zoek naar een goede boerenknecht! Om een echte boerenknecht te worden moet je verschillende boeren taken kunnen vervullen. In het weiland staan verschillende spelen opgesteld om je boeren talenten in teamverband te ontdekken. Super leuk als bedrijfsuitje of familieweekend.
 

Meerdaagse wandeltocht met een van onze ezels

Vindt u het leuk om meerdere dagen met een ezel op pad te gaan dan vind u hier een voorbeeld van hoe een wandeltocht er uit kan zien.
 

Wijnwandelpad

Bent u alleen of met twee personen dan hebben wij een leuk arrangement voor u, heerlijk genieten van het wijnwandelpad en afsluiten met 'n heerlijk glas Maashorst wijn.