Meerdaagse ezeltocht

Houdt u van een uitdaging en wilt u een nieuwe beleving tijdens uw vakantie? Kies dan voor een meerdaagse ezeltocht. We maken voor u een op maat gemaakte route om samen met uw ezel te wandelen. U kunt kiezen om meerdere dagen bijv. 2, 3 of 4 dagen te wandelen. De meerdaagse ezeltocht is geschikt voor zowel 1 persoon als met een gezin.

De afstand van de meerdaagse wandeltocht wordt in overleg met u vastgesteld. Bent u niet bekend met een meerdaagse ezeltocht dan is 15 km per dag een mooie afstand. De ezel zorgt voor een relaxed tempo zodat u helemaal kunt onthaasten.

U start altijd bij ons op de Kreitsberg;
U overnacht daar de eerste nacht in een Luxe Pagan tent, deze tent heeft een eigen toilet, douche en echte bedden. U kunt kennismaken met onze kudde ezels. De kinderen kunnen wennen aan de ezels. De volgende ochtend krijgt u les in de omgang met uw ezel en gaat uw wandeling van start.

Het vervolg wordt naar uw wens ingedeeld. We werken samen met verschillende accommodaties die heel graag onze ezels en u ontvangen om te overnachten. We zoeken een accommodatie die past bij uw wensen.

Uw bagage wordt iedere dag naar de volgende accommodatie gebracht, zodat de ezel uw kinderen kan dragen en uw eventuele lunch.

De meerdaagse ezeltocht is zeer afwisselend en op deze manier leert u op een speciale manier de natuur van Noord Brabant kennen. We laten u plekjes zien waar u normaal gesproken niet komt, u ziet alle verschillende facetten van de natuur. Beleef en geniet van dit speciale moment.

De ezels vinden het heerlijk om met u op pad te gaan, ze worden graag vertroeteld, ze zijn rustig en gewend aan verkeer.

Durft u het aan? Iets nieuws, sportiefs en leuks?
Vul dan snel ons contactformulier in en ga gezellig met een van onze ezels aan de wandel.