Bed & Breakfast

De Kreitsberg is een Bed & Breakfast met veel extra's gesitueerd aan de rand van het Natuurgebied de Maashorst, de Maashorst is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. De Bed & Breakfast is 100 meter vanaf de bossen gelegen aan de rand van het prachtige kleine dorpje Zeeland. Een prachtige omgeving waar u kunt genieten van de rust en landelijke omgeving.

Wilt u in luxe genieten van de mooie omgeving, dan bent u van harte welkom in onze Bed & Breakfast. U heeft keuze uit elf verschillende slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van diverse extra's om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt zelf een rustig plekje opzoeken in een van de twee verschillende woonkamers of verschillende terrassen buiten.

Als dat nog niet genoeg is, trakteren wij u op het boerderij leven met de diversiteit van kleine dieren; Alpaca's, mini kippen, pauwen, mini varkens, katten, shetlander, paard en ezels. Alle dieren houden ervan om geknuffeld te worden. Buiten de dieren vindt u op het terrein een wijngaard van 1,2 hectare, waarvan u onze eigen wijn kunt proeven. 

Wij hopen u bij ons te mogen verwelkomen.

Inchecktijd is tussen 15:00 en 20:00 wij vragen u om een inchecktijd door te geven zodat wij hier rekening me kunnen houden. In overleg kunt u eerder de sleutel afhalen. 

Als u wilt reserveren vult u dan per kamer het reserveringsformulier in.