Boerderijcamping

Boerderijcamping De Kreitsberg is een camping met veel extra's, gesitueerd aan de rand van natuurgebied De Maashorst in het dorpje Zeeland (Nbr). De Maashorst is het grootste aaneengelsoten natuurgebied van Brabant. De camping wordt gerund door vader Kees, dochter Willeke en goede vriendin Astrid. Samen zorgen ze ervoor dat u een leuke tijd heeft op de camping.

Bij ons vindt u: Het Frankrijk gevoel, natuur, rust, nostalgie, natuurgebied "De Maashorst", een persoonlijke benadering en uiteraard vrijheid. Kom kamperen en ontdek deze bijzondere plek. 

WIlt u uw huisdier meenemen op vakantie, uw beste vriend; kat, hond of ander huisdier ze zijn van harte welkom. Vanaf de camping bent u binnen 100 meter in het bos, waar u een heerlijke wandeling kunt maken. Er is speciaal voor u een wandeling uitgezet van zes kilometer die ook leuk is voor uw viervoeter. Binnen 200 meter vindt u in het bos een mooi vennetje met schoon zwemwater waar uw hond heerlijk de verkoeling kan opzoeken.

Op de boerderijcamping bij de wijngaard en visvijver zijn vijfentwintig ruime plaatsen van elk ruim 120 m² beschikbaar, iedere plaats heeft een eigen kraan en afvoer. De Boerderijcamping heeft sanitaire voorzieningen die voorzien van alle hedendaagse comfort.

De Kreitsberg heeft naast de boerderijcamping een Bed & Breakfast, een wijngaard en een ezelstal. Dit zorgt voor veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld familieweekenden, vriendenweekend of bedrijfsuitjes, denk aan de activiteiten die we te bieden hebben zoals; proeverijen, rondleidingen of ezelwandelingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, dit kunt u doen door het invullen van het contactformulier. Wij helpen u graag. Wilt u reserveren vul dan het reserveringsformulier in: Reservering camping. Bekijk alvast ons

U kunt inchecken op de camping vanaf 14:00 uur tot maximaal 20:00 uur.  Eerder incheck is helaas niet mogelijk, ivm pauzes. Neem u Paspoort/ rijbewijs en SVR pasje mee voor het inchecken. Eerst melden bij de receptie alvorens betreden van het camping terrein.