Ezel fototocht

Bent u op zoek naar een actieve en creatieve invulling van uw familiedag, teamuitje of vriendendag dan is de Ezel fototocht iets voor u. Een tocht waar het draait om samenwerking en vooral veel lol maken met elkaar. U krijgt u eigen ezel mee tijdens de tocht. 

Wanneer u arriveert op de kreitsberg wordt u door ons welkom geheten. U kunt er voor kiezen om consumpties of taart bij ontvangst bij te boeken, dit zit niet standaard inbegrepen. Wanneer u ontvangen bent door ons, zullen we de groep indelen in kleinere groepjes van minimaal 5 mensen, per groepje gaat er een ezel met u mee. De ezel kan de kinderen dragen en de lekkere versnapperingen die meegenomen heeft voor onderweg. 

Waneer u de uitleg heeft gehad van de route gaat u met uw eigen groepje van start. Het doel is onderweg zoveel mogelijk foto's te zoeken die op uw opdrachten blad weergegeven staan en deze te fotograferen, verder zitten er nog twee extra opdrachten bij. Bij terug komst wordt uw opdracht nagekeken en komt er natuurlijk een groep uit als winnaar deze groep ontvangt uiteraard ook een prijs. 
Duur van de activiteit; 2,5 tot 3 uur

Prijs van de activiteit is €13,00 per persoon, minimum aantal personen is 10