Arrangementen

Wij bieden u verschillende arrangementen aan. Alle arrangementen zijn naar wens te veranderen. Wij denken graag met u mee. U bent op afspraak van harte welkom. 

Wijnwandelpad

In 2011 hebben we een wijnwandelpad aangelegd, hier kunt u individueel of in groepen heerlijk rondwandelen en genieten van al het moois dat onze wijngaard te bieden heeft. In de wijngaard hangen bordjes met hierop informatie die u wegwijs maken over de wijnbouw in Nederland en in het bijzonder bij De Kreitsberg. Geniet van de heerlijke omgeving, wandel langs de ezels en de amfibieënpoel met zijn natuurlijke bloemrijke akkers. 

Terug op het terras schenken wij u graag een (h) eerlijk glas Maashorstwijn of een andere consumptie naar keuze in. Proef, geniet en beleef het moois dat De Kreitsberg en de Maashorst te bieden heeft.

Prijs € 4,00 per persoon, alleen op afspraak

Rondleiding

Wilt u rondkijken en genieten van onze wijngaard. U krijgt persoonlijke uitleg over het ontstaan en onderhoud van de wijngaard. U wandelt met begeleiding door de wijngaard, al uw vragen over de wijnbouw wordt door ons beantwoord. U sluit de rondleiding in de Wijnkelder waar u alle wijnen vindt die door ons geproduceerd zijn. De rondleiding duurt ongeveer 1 á 1,5 uur.

PRIJS: € 7,75 per persoon (minimaal 15 personen)

Rondkijken, genieten en proeven

Wilt u rondkijken, genieten maar ook proeven dan adviseren wij u een rondleiding door de wijngaard met een wijnproeverij. U krijgt na de rondleiding een proeverij van 5 verschillende wijnen, geproduceerd door De Kreitsberg. U kunt de wijnen proeven en vergelijken. 

PRIJS: € 13,00 per persoon (minimaal 15 personen).

Boerentapas 

Een fietstocht door Natuurgebied de Maashorst, dit aansluitend met een rondleiding door wijngaard De Kreitsberg, waarna u een boerentapas geserveerd krijgt gemaakt vor streekproducten onder het genot van onze over(h)eerlijke Maashorst wijn. 

U start bij de Masworp te Uden, waar u een fiets krijgt en een route door de Maashorst naar de Kreitsberg. U heeft de keus uit diverse soorten fietsen. Na een prachtige fietstocht door de Maashorstkomt u aan op de Kreitsberg, tijd om te relaxen en tot rust te komen onder het genot van overheerlijke hapjes. U wordt verwelkomt met;

  • Glas Maashorst Parelwijn
  • Boerenkoffie of thee met een Brabants likeurtje
  • Vers gebakken cake

Na die verfrissing en versnapering krijgt u een rondleiding door de wijngaard. Hier leggen wij u alles uit over het proces van druif tot wijn. Er zal genoeg tijd zijn voor al uw vragen en voor het maken van prachtige foto's. De rondleiding wordt afgesloten in de wijnkelder waarna het wederom tijd is om te relaxen onder het genot van de Boerentapas en verschillende Maashorst wijnen.

Na de tapas is het weer tijd om actief te worden en uw fietstocht te vervolgen door de Maashorst naar de Mastworp.

De Boerentapas duurt +/- 2,5 a 3 uur

De fietstocht duurt +/- 2 uur

De Boerentapas met fietstocht kost €44,00 per persoon (minimaal 10 personen)

De Boerentapas kost €40,00 per persoon (minimaal 10 personen)

‚ÄčKopen

Wilt u graag thuis de wijnproeven of wilt u nogmaals genieten van onze over(h)eerlijke wijn bezoek dan onze webshop.