Familie- vrienden weekend

Familie weekend - Bedrijfsuitje

Wij kunnen voor u een compleet verzorgd familieweekend of dag organiseren. U kunt blijven slapen in luxe Pagan- en andere ingerichte tenten of in uw eigen tent of caravan. Bij uw verblijf kunt u gebruik maken van de boerenschuur of de ontmoetingsruimte, zodat u volop mogelijkheden heeft bij slecht weer. 

Kijk ook eens bij onze arrangementen  en natuurlijk niet te vergeten bij de wijnproeverijen en ezelwandelingen.  Wat dacht u van een boerentapas met een fietstocht door de Maashorst.

Wij hebben alle ingrediënten voor een onvergetelijk -dag- weekend. Heeft u later zin om eens terug te kijken op het weekend?

Voor meer informatie kunt u ons mailen: info@dekreitsberg.nl. Bellen mag natuurlijk ook 0486 - 45 40 45. Wij helpen u graag een mooi weekend voor u en uw familie organiseren.Boer zoekt knecht

Op de boerderijcamping wordt gezocht naar een goede boerenknecht. Om een echte boerenknecht te worden moet je verschillende boeren taken kunnen vervullen.
In het weiland staan verschillende spelen opgesteld om je boeren techniek te ontdekken. De spelen zijn in teamverband je gaat de strijd aan met de andere teams. De beste mag de nieuwe boerenknecht noemen.

Spelen: Boerendart, Kattepult schieten, Hooibaal werpen, Tractor trekken, Schijt je rijk, Eieren uit halen, Appel oogsten en Water halen

Prijs: 10,00 per persoon groepen van minimaal 20 personen