Ezelwandelingen

De ezel heeft de naam koppig en eigenwijs te zijn. Het zijn prachtige dieren, die erg leuk en lief in omgang zijn. Ook al heeft u nog nooit een ezel van dichtbij gezien, u zult merken dat zij graag met u op stap gaan. Lekker de hele dag volop aandacht.

Wij hebben verschillende wandelingen uitgezet. Een halve dag, hele dag of een meerdaagse wandelingen met verschillende overnachtingen.

Voordat u aan de wandeling begint, maakt u uitgebreid kennis met de ezel. Er wordt uitgelegd hoe u het beste met de ezel om kunt gaan. Bij een korte wandeling staat de ezel opgezadeld voor u klaar. Gaat u meerdere dagen, dan leren wij u hoe u de ezel op en af moet zadelen. De ezels dragen met plezier uw bagage en natuurlijk uw kinderen. De ezels mogen belast worden tot 40 kilo.

In overleg is veel mogelijk. Picknicken in de bossen, een lunch of Eten wat de pot schaft met (h)eerlijke streekproducten na de wandeling. Ezelwandelingen zijn geschikt voor iedereen; voor het gezin, met vrienden, collega's, familiefeestjes, kinderfeestjes of gewoon alleen. 


Onze ezels hebben een speciale achtergrond. 

Natuurlijk hebben ze allemaal hun nukken en kunnen ze verschrikkelijk eigenwijs zijn, maar boven alles zijn ze erg lief en gewoon erg slim! Als ze iets niet vertrouwen of niet kennen zullen ze ook geen risico nemen. Het baasje moet dat maar snappen en laten merken dat het wel goed zit!

Uit ervaring weten we inmiddels dat onze ezels glunderende gezichten bij de wandelaars achterlaten, ze zijn aanhankelijk en betrouwbaar.