Arrangementen

Wij bieden u verschillende arrangementen aan. Alle arrangementen zijn naar wens te veranderen. Wij denken graag met u mee. U bent op afspraak van harte welkom.

Wijnwandelpad

In 2011 hebben we een wijnwandelpad aangelegd, hier kunt u individueel of in groepen heerlijk rondwandelen en genieten van al het moois dat onze wijngaard te bieden heeft. In de wijngaard hangen bordjes met hierop informatie die u wegwijs maken over de wijnbouw in Nederland en in het bijzonder bij De Kreitsberg. Geniet van de heerlijke omgeving, wandel langs de ezels en de amfibieënpoel met zijn natuurlijke bloemrijke akkers. 

Terug op het terras schenken wij u graag een (h) eerlijk glas Maashorstwijn of een andere consumptie naar keuze in. Proef, geniet en beleef het moois dat De Kreitsberg en de Maashorst te bieden heeft.

Prijs €4,00 per persoon, alleen op afspraak

 

Rondleiding

Wilt u rondkijken en genieten van onze wijngaard. U krijgt persoonlijke uitleg over het ontstaan en onderhoud van de wijngaard. U wandelt met begeleiding door de wijngaard, al uw vragen over de wijnbouw wordt door ons beantwoord. U sluit de rondleiding in de Wijnkelder waar u alle wijnen vindt die door ons geproduceerd zijn. De rondleiding duurt ongeveer 1 á 1,5 uur.

PRIJS: € 7,50 per persoon (minimaal 10 personen)

 

Rondkijken, genieten en proeven

Wilt u rondkijken, genieten maar ook proeven dan adviseren wij u een rondleiding door de wijngaard met een wijnproeverij. U krijgt na de rondleiding een proeverij van 5 verschillende wijnen, geproduceerd door De Kreitsberg. U kunt de wijnen proeven en vergelijken. 

PRIJS: € 12,50 per persoon (minimaal 20 personen).

 

Boerentapas 

Fietstocht door De Maashorst met wijnproeverij en een boeren tapas van streekproducten

U start bij De Mastworp waar u de fietsen ophaalt en uitleg krijgt over de mooiste routes door de Maashorst. U kunt kiezen uit een sportfiets of een tandem.Na een mooie fietstocht door natuurgebied De Maashorst komt u aan bij De Kreitsberg om te ontspannen en te genieten van (h)eerlijke streekproducten. U wordt welkom geheten met:

  • Prosecco
  • Boerenkoffie of thee met een Brabants Likeurtje
  • Vers gebakken boeren cake

Als uw maag weer wat gevuld is starten we met een rondleiding door de wijngaard. De wijngaardier zal u alles vertellen over de wijngaard en het wijn maken. Natuurlijk is er tijd genoeg om foto’s te maken.Na de rondleiding gaat u op een informele en ontspannen manier wijn proeven, u proeft naast de wijnen uit onze wijngaard ook een aantal zorgvuldig geselecteerde andere wijnen. Terwijl u geniet van:

  • Salade uit De Maashorst
  • Vers getrokken boeren soep groenten*
  • Verschillende schapen- en boerenkazen
  • Roggebrood met spek
  • Boerengehaktballetjes
  • Ovenvers brood uit de streek

Wij sluiten af met een een echt streekproduct:

  • Boerenijs in verschillende smaken, wat dacht u van rozen- of schapenijs.

Na al deze lekkernijen is het tijd om weer terug te fietsen naarDe Mastworp,langs weer andere mooie plekjes die de Maashorst u te bieden heeft

Tijdsduur : 2,5 á 3 uur (Wijngaard met proeverij), fietstocht minimaal 2 uur, wij plannen deze in overleg met u.

Groepen vanaf 10 personen; p.p: 44,00 p.p vanaf 30 personen 41,50 p.p

Onbeperkt koffie of thee

Actief en (h)*of andere verse seizoen soep